Hoppa till sidans innehåll
Välkommen till sköna Vänersborg!

Kommentar 180802


 

Westgöta Idrottshistoriska Sällskap 30 år………

 

Det har i år gått trettio år sedan WIS bildades.
En aktningsvärd 
ålder där genom åren många framsynta och initiativrika västgötar bidragit till det framgångsrika idrottshistoriska sällskap vi idag är. Sjutton lokala sällskap, med ytterligare två på gång och totalt c:a 4200 medlemmar.
Något större jubileumsfirande såsom i 
Gräfsnäs för fem år sedan lär det inte bli, men vi kommer att återerinra oss de gångna åren vid vårt sommarmöte i Vänersborg den 8 september.

Sommarmötet är en tradition, som vi sedan många år upprätthåller.Det är vi sidan av årsmötet ett viktigt tillfälle på året för sällskapets medlemmar att träffas, utbyta erfarenheter och diskutera framtiden. Förhoppningsvis också bjudas på intressanta gäster och lite underhållning.

Vi hoppas på ett lika välbesökt sommarmöte som tidigare med alla sällskapen på plats. Västergötland är stort med många mil från söder till norr från väst till öst, men vi brukar vara över 80 deltagare.

Vänersborgs Idrottshistoriska Förening bildades samma år som WIS men något tidigare på året. De är i år värdsällskap för vårt sommarmöte och firar självklart också de trettio åren.

Inbjudan med information om plats, tider och program är under utskick.

Välkommen till Vänersborg!

 

 

Uppdaterad: 02 AUG 2018 14:59 Skribent: Janne Åberg
E-post: This is a mailto link

 

 
Tidigare nr av WI-tidningen

 Sedan 170503

Postadress:
Westgöta Idrottshistoriska Sällskap
Roland Gustafsson, Ekenäsvägen 11
546 72 Mölltorp

Kontakt:
Tel: 0706730614
E-post: This is a mailto link...

Se all info